Wie zijn wij

Uw partner op financieel en fiscaal gebied

Natuurlijk. U kunt met uw financiële administratie en fiscale afhandeling altijd bij ons terecht. Maar Randstad Fiscaal is meer dan een kantoor dat alleen uw administratie in de juiste banen leidt. Wij zijn namelijk ook een (sparring)partner voor onze klanten. Door het geven van adviezen op diverse gebieden helpen wij uw bedrijfsvoering waar mogelijk te verbeteren.

Voor een gezonde bedrijfsvoering is het belangrijk dat u precies weet hoe u er bijvoorbeeld financieel voor staat. Wij rapporteren uw bedrijfsresultaten indien gewenst maandelijks, per kwartaal of elk halfjaar. Zo heeft u altijd een actueel inzicht in uw bedrijf. Een financieel inzicht waarmee u telkens weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Wat doen wij voor u

Onze jarenlange ervaring bij ondermeer de overheid, het bankwezen, beursgenoteerde NV’s, groot- en detailhandel gekoppeld aan een gedegen opleiding stelt ons in staat u op alle vlakken vertrouwd en realistisch advies te geven.

Wat doen wij voor u?

Randstad Fiscaal neemt u veel werk uit handen nemen. Denk hierbij aan de boeken van uw administratie, het onderhouden van uw (uitgaande) facturering, het beheren van uw debiteuren, het doen van aangiftes en de contacten met de Belastingdienst of het volledig verzorgen van uw salarissen. Zo doe iedereen waar hij goed in is. Wij als het gaat om uw financiële en fiscale administratie. En u met ondernemen.

Samenwerking

Randstad Fiscaal werkt samen met een aantal gerenommeerde bedrijven op het gebied van onder meer accountancy, verzekeringen, incasso, juridische zaken en drukwerk.

Wanneer dit voor uw bedrijf nodig is zijn wij in staat om specialisten te raadplegen en deze voor u te laten werken. Door het samenwerkingsverband kan dit tegen zeer concurrerende tarieven én wat nog belangrijker is: tegen een minimum aan uren. Hierdoor heeft u direct een aantal genormeerde specialisten op afroep ter beschikking.