Starters

Als u een eigen bedrijf begint is dat altijd een spannende aangelegenheid. Er komt veel op u af. De zaken die direct met uw bedrijf te maken hebben, kunt u zelf wel handelen. Daar bent u tenslotte specialist voor. Maar u zit er niet op te wachten afgeleid te worden door allerlei “randzaken”.

Laat ons daarom u deze zorg uit handen nemen.

Ons kantoor heeft namelijk de afgelopen jaren vele startende ondernemers geholpen bij het laten groeien van hun bedrijf. Wij kunnen u naast het voeren van uw administratie ook ondersteunen bij het inzichtelijk maken van de fiscale aftrekposten of bij de eerste inrichting en structurering van uw boekhouding.

In het eerste, kostenloze, kennismakingsgesprek zullen wij u zo veel mogelijk informatie geven met betrekking de veranderingen welke u te wachten staan. Daarna kunt u zelf bepalen welke zaken u zelf wenst uit te voeren en welke u in handen van een derde wilt geven.

Het is daarbij goed om te weten dat wij een samenwerken met een uitgebreid netwerk aan specialisten welke u tegen zeer gereduceerde tarieven bij kunnen staan indien dat noodzakelijk is.

Denk hierbij aan drukkerijen, advocaten, personeelsadviseurs, et cetera.

Onder het tabje zzp-er / eenmanszaak vindt u meer informatie welke voor u van toepassing kan zijn.

 

Wilt u meer informatie over onze startertarieven of heeft u direct al vragen over het opzetten van uw bedrijf. Bel ons even op 079 7630630. Wij zullen u graag te woord staan.